perjantai 22. marraskuuta 2013

Sillä se lähtee millä se on....

Ai jestas!
Nyt se on armoton reenaaminen alkanut 7C haasteeseen. Puolitoista vuotta totaalista taukoa liikunnasta ja nyt kolme päivää tiukkaa kiipeilyä putkeen Rocksissa.
Ensimmäinen treeni oli hieno kun hermosto oli levännyt. Siitä vaan otteita kiinni ja kiskomaan takapuolta ilmaan. Gravitaatio oli kuitenkin miestä vahvempi.
Toisena päivänä viivästynyt lihaskipu ilmoitti olemassa olostaan. Joka paikka kipeänä. Ei tehnyt mieli edes koskea otteisiin. Mielen piiskaus johti lopulta jonkin asteiseen treeniin.
Kolmas päivä ja kyynärvarret tulehtuneen särkevät. Periaateella jos et reenaa tänään niin et reenaa huomennakaan oli pakottauduttava cavelle. Oven kahvoista oli tartuttava ranteilla mutta silti mankkasin tassut ja tartuin muoviin.
Jopas jotain... puolentoista tunnin aristelun jälkeen alkoi otteista jälleen saada kiinni. Siirryin aina vaan tiukemmalle ja tiukemmalle reitille (ehkä 4a). Lopuksi vielä poikkareita päälle ja VOT!
Viivästynyt lihaskipu oli GONE! Sillä se lähtee ja niin edelleen.
Homma näyttää nyt hyvältä! Noin kolme numeroa greidiä kirittävänä ja homma on paketissa.
7C projekti... guess who's back.

1 kommentti:

  1. Hieno homma! Teloin itse isonvarpaan nivelen luun ja voi olla, että kiipeilykenkää ei enää jalkaan laiteta, mutta aion silti kokeilla eli taukoa takana myös yli vuosi.

    T.
    AP Lauhakari

    VastaaPoista